Faciliteiten

Faciliteiten

De Flevohoeve heeft twee comfortabele accommodaties voor logies en ontbijt op aanvraag. In de zomer worden de accommodaties per week verhuurd met of zonder ontbijt. De accommodaties kunnen ook voor meerdere weken worden gereserveerd. Ook voor zakelijke bezoekers is dit een uitstekend onderkomen, waar zij zich thuis zullen voelen.

Accommodatie ‘Het Koetshuis’ biedt u een verblijf in Engelse en landelijk rustieke sfeer. Vanuit de living kijkt u onder het genot van een hapje en een drankje uit over de akkers achter de hoeve. Uw slaapsuite kijkt uit over het weidse land. De knusse badruimte boven grenst aan de slaapsuite. Vanuit het royale bad kunt u de sterren aan de hemel tellen.

Onze unieke accommodatie ‘De Cockpit’ neemt u mee in de sfeer van historische luchtvaart. De accommodaties zijn uitgerust met wifi, dvd, cd-speler, televisie en speelgoed voor kinderen.

De hoeve beschikt over een royale tuin rondom, een zwembad (in het seizoen geopend) en een terras met barbecue die gebruikt kan worden door gasten. De tuin biedt speeltoestellen, skelters en een trampoline voor kinderen. Het zwembad is veilig afgesloten door een hek. U geniet van horecamogelijkheden in het dorp of de wijdere omgeving.

In de omgeving is van alles te doen. U bent dichtbij het strand, de boot naar Texel of de Afsluitdijk. Het dorp Anna Paulowna beschikt over alle winkels voor de dagelijkse boodschappen en staat mede bekend om de bollenvelden, de Poldertuin en dierenpark Hoenderdaell. Het pittoreske vestingstadje Schagen ligt op 10 km afstand.

Uw gastheer Mark vertelt u graag meer over wat er te doen is in de omgeving.

 

zwembad voordat het hek werd geplaatst